در حال بارگذاری ...
...

نمایش"یأجوج و مأجوج" براساس قصه‌ای از کریستین اندرسن با نام"پیراهنی برای امپراتور" است که آن را برای اجرا آداپته کرده‌ام. این نمایش که با استفاده از سبک و شیوه نمایش‌های تخت حوضی آداپته شده، ویژه کودکان و نوجوانان است و با استفاده نوع بازی تخت حوضی و با همراه موسیقی و ‌خواندن بحر طویل آغاز می‌شود.

نمایش"یأجوج و مأجوج" براساس قصه‌ای از کریستین اندرسن با نام"پیراهنی برای امپراتور" است که آن را برای اجرا آداپته کرده‌ام. این نمایش که با استفاده از سبک و شیوه نمایش‌های تخت حوضی آداپته شده، ویژه کودکان و نوجوانان است و با استفاده نوع بازی تخت حوضی و با همراه موسیقی و ‌خواندن بحر طویل آغاز می‌شود.

رضا فیاضی اعلام کرد نمایش"یأجوج و مأجوج" اواخر شهریور در تالار هنر اجرا می‌شود.
رضا فیاضی، کارگردان نمایش"یأجوج و مأجوج"، با اعلام این خبر به سایت ایران‌تئاتر گفت:«نمایش"یأجوج و مأجوج" براساس قصه‌ای از کریستین اندرسن با نام"پیراهنی برای امپراتور" است که آن را برای اجرا آداپته کرده‌ام. این نمایش که با استفاده از سبک و شیوه نمایش‌های تخت حوضی آداپته شده، ویژه کودکان و نوجوانان است و با استفاده نوع بازی تخت حوضی و با همراه موسیقی و ‌خواندن بحر طویل آغاز می‌شود.»
وی در ادامه افزود:«متأسفانه معمولاً ما نمایشی که مناسب و ویژه کودک و نوجوان‌، نداریم؛ اما این نمایش تقریباً مناسب کودک و نوجوان است. من فکر می‌کنم بچه‌ها با این نمایش ارتباط برقرار خواهند کرد، چرا که همان طور که قصه نمایش تاکنون موفق بوده، اجرای صحنه‌ای آن نیز موفق خواهد بود.»
فیاضی در مورد بازیگران این نمایش اظهار کرد:«این نمایش 11 بازیگر دارد که تا امروز نقش پادشاه نمایش را خودم بازی می‌کردم؛ اما به سبب کسالتی که برایم پیش آمد، این نقش را به حسین محب‌اهری محول کردم و با وجود زمان کم تمرین برای این نقش مطمئنم که وی به خوبی آن را اجرا خواهد کرد. در این نمایش سوسن مقصودلو، مرتضی آقاحسینی، نوشین تندسته، مهرداد طوفانیان و... ایفای نقش می‌کنند. همچنین، سه نوازنده به طور زنده با نواختن سازهای ویولون، تمبک و تار با آهنگسازی محسن میرزایی گروه را همراهی می‌کنند.»
رضا فیاضی که در حال حاضر در نمایش"دیبوک‌ها" به کارگردانی سیمین امیریان در تالار هنر ایفای نقش می‌کند، نمایش"وای به حال عنکبوتا" را نیز در فرهنگسرای خانواده کارگردانی می‌کند. وی با اشاره به این مطلب گفت:«این نمایش تاکنون مورد اقبال عمومی قرار گرفته، اما متأسفانه دو تن از بازیگران غیرحرفه‌ای این نمایش در جریان اجرای نمایش، گروه را ترک کردند و من مجبور شدم مونا شمس‌الدینی و مهدی رحیمی را جانشین آنان کنم.»